Wat kan ik voor je doen

 Je wilt resultaat, maar je weet niet hoe het te behalen? Van klankbord tot aan creatie kan ik je bijstaan in het creatieve proces dat voorafgaat aan resultaat.

11310848503_384bb61ec9

Creative Procesmanagement

Elke ondernemer maakt het door. Uitbreiding van je bedrijfsactiviteiten, een verandering van koers of een verplaatsing van je focus. Door het aangaan van een nieuw hoofdstuk in je carrière of onderneming is het essentieel om je mogelijkheden goed te overwegen. Het beste kun je dan een klankbord gebruiken. Mijn specialiteit is het zijn van een klankbord en het stellen van de juiste vragen. De fase, waarin nieuwe ideeën worden opgedaan en de daarna de aanpak wordt uitgezet, daarin kan ik je bijstaan als klankbord & je creatieve adviezen bieden bij obstakels en uitdagingen.

4d-sound-full

Sounddesign

Voor elke uiting is goed geluid erg belangrijk. Bij Thomas is uw opdracht in goede handen als het op sounddesign aankomt. Van de meest simpele geluidsbewerking tot het ontwerpen van een techno opera op een state of the art geluidssysteem, Thomas neemt alle opdrachten serieus en zorgt voor een meerwaarde in uw uiting. Heb je een idee of een vraag? Schroom niet om contact op te nemen.

1S1A5325-2

Performances

De live act is een waardevol bezit in het spectrum van het nachtleven. Thomas reist al jaren met zijn eigen werk, loops, geluiden en machines van stad naar stad om zijn sound te laten horen in het nachtleven. Maar ook overdag is hij in staat om een ruimte op geheel eigenwijze te voorzien in organische geluidspatronen en warme strings.

Beluister de voorbeelden van recente sets hier:

LIVESETS

Invite’s Choice Podcast 2015

Qindek Live @ Trouw Amsterdam 2014

DJ SETS

Monumental